info@murputs.se
+46 171 399 00

Vi på Mälardalens Mur & Puts gör jobbet

Vi är ett välkoordinerat team som sätter kunden i fokus

Mälardalens mur och puts startade sin verksamhet år 2000. Vi har gått från “ung och lovande” till en stabil aktör på marknaden. Det finns gott om yrkeserfarenhet och kompetens hos både ägarna och medarbetarna. Vi är ca 47 personer som arbetar för att ge våra kunder den bästa servicen.

Våra uppdragsgivare arbetar främst inom byggnadsindustrin. Men även kommunala bolag, privata fastighetsbolag och privatpersoner anlitar Mälardalens mur och puts. Företaget har gott renommé på marknaden. Pålitligt hantverk, yrkeskunskap, erfaren personal och inte minst säkra leveranser har gett resultat.

“Vårt framgångsrecept har varit att leverera arbete av högsta kvalité och att göra det i rätt tid. Och det tänker vi fortsätta med” – Daniel Svensson, grundare

Daniel Svensson

Ägare & Kalkyl

En första kontakt sker oftas med Daniel som kalkylerar och är ansiktet utåt. Daniel är en av de fyra som år 2000 grundade
Mälardalens Mur & Puts.

Mobil: 070-744 14 11
Email: daniel.svensson@murputs.se

Kenneth Petersson

Ägare & Produktionsansvarig

Kenneth är övergripande produktionsansvarig på företaget samt är en av de fyra som år 2000 grundade Mälardalens Mur & Puts.

Mobil: 070-744 14 13
Email: kenneth.petersson@murputs.se


Lena Petersson

Ekonomiansvarig

Lena sköter allt som har med pengar att göra, fakturering, bokföring, löner mm. Lena började hos oss 2002

Telefon: 0717-399 00
Email: lena.petersson@murputs.se

Fredrik Johansson

Eftermarknad & Service

Fredrik har arbetat hos oss sedan 2005, då han gick ut byggprogrammet, först som murare och som sedan tagit hand om vår service avdelning, som sköter mindre arbeten mot privatpersoner samt tar hand om det mesta av våra eftermarknadsarbeten.

Mobil: 073-844 14 07
Email: fredrik.johansson@murputs.se

Lars Olsson

Arbetsledare

Lasse har arbetat hos oss sedan 2006, han började som murare och lagbas men sedan 2010 är han arbetsledare som sköter det mesta med våra större entreprenader.

Mobil: 070-744 94 10
Email: lars.olsson@murputs.se


Vi är otroligt stolta över våra medarbetare, de är yrkeskunniga, delaktiga och engagerade – det gör oss till ett vinnande team

Certifieringar

Vi innehar ett antal certifieringar och utbildningar, något som vi tycker är mycket viktigt för dig som kund. Läs gärna mer under Certifieringar och Utbildningar.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.